Zářijové poznávání

Zářijové poznávání
02. 10. 2023

Krásné zářijové dny jsme si užívali zejména venku na okolních hřištích a sportovištích. Velkou část našich aktivit jsme zaměřili na vzájemné poznávání se, abychom otestovali naše limity. Jak jsme zjistili, máme mezi sebou celou řadu nadějných fotbalových talentů, což se snažíme podporovat a rozvíjet během dramatických utkání.
Jsme velmi vděční, že nám příroda tak přeje, a proto jsme využili posledních slunečních paprsků k osvěžení na mlhovišti. Vodní prvky jsme nám nesloužily jen k radovánkám, ale i sportovním aktivitám, což si všechny děti moc užily. 
Pro zpestření jsme využili lanové hřšitě za prodejnou Billa, kde jsme rozvíjeli naši motoriku a koordinaci. Dětěm to šlo přímo parádně a všechny ukázaly, že skutečně asi pocházíme z opic :-) 
Koncem měsíce jsme si udělali hezká společná odpoledne a spojili jsme všechny děti ze 3.A a 3.B. do oddělení ŠD Jablíčko. Hromadná odpoledne se nám všem moc líbila, a proto jsme se vzájemné domluvili, že dětem dočasně výjdeme vstříc a třídy zůstanou spojené i začátkem října. Hrajeme různé kolektivní hry ve třídě i venku a moc si společně strávené chvíle užíváme.