A zase pololetí za námi...

A zase pololetí za námi...
31. 01. 2024

Pět měsíců uteklo jako voda a máme tu vysvědčení za 1. pololetí osmého ročníku. Jak že vypadalo hodnocení práce a přístupu ke školním povinnostem během uplynulých pěti měsíců? Kolik vyznamenání bylo tentokrát? No celkový počet vyznamenání se ve třídě nakonec zastavil na čísle 16, což je naprosto vynikající. Je to například více, než bylo v 6. třídě i když učivo v osmém ročníku je znatelně obtížnější. Pochvala však patří všem, protože i když se někdy nějakým nepovedeným testem či písemkou trochu „zatáhlo“, vždy došlo k opravě a vylepšení prospěchu. Navíc musím zdůraznit a ocenit celkem 107 pochval u jednotlivých žáků udělených napříč všemi vyučujícími, což je neuvěřitelné číslo :-)

Ihned po předání vysvědčení jsme se vydali za odměnu na film do kina, u kterého samozřejmě nemohl chybět popcorn a libovolný šumivý nápoj (coca-cola, sprite a další) :-)

Závěr školního dne jsme zakončili v jídelně, kde si na rozloučenou s pololetím všichni pochutnali buď na kuřecích stripsech nebo na vdolcích.

Na závěr přeji celé třídě pořádný odpočinek (byť jen jeden den navíc) během pololetních prázdnin a nabrání sil do druhého pololetí :-)

Pár fotografií ve fotogalerii.