Podzim za námi...

Podzim za námi...
04. 12. 2023

Během podzimu se rozjely přípravy k přijímacím zkouškám a žáci pracovali na svých absolventských pracech. Do školy k nám také zavítali ze Střední průmyslové školy stavební. Žáci se dozvěděli o tom, jak probíhá studium na této škole a jaké jsou další možnosti absolventů. Dále jsme se zapojili do akce Hrdé školy "Suit-up Day" a jeden den ve škole jsme strávili ve společenském oděvu.
 
Připravovali jsme se také na den otevřených dveří v naší škole, který se konal v sobotu před 1. adventní nedělí. Vyráběli jsme různé maličkosti, které mohou udělat ve vánoční čas někomu radost. Chválím všechny, kteří se podíleli na přípravách, a všechny ty, kteří se pak dne otevřených dveří zúčastnili a zapojili se do přípravy našeho prodejního místečka i do prodeje samotného. Děkuji také všem rodičům, kteří se přišli adventně naladit, podpořit své děti a zúčastnili se i ukázkové hodiny :)
 
Měsíc prosinec je u nás na Mandysce měsíce dobrých skutků. Děkuji těm děvčatům, která se zapojila do celoškolního dobrého skutku - sbírali jsme krmivo pro zvířátka v útulku ve Skřivanech. Z našich darů zde měli opravdu velkou radost.